Е-обуке
РРА Јужни Банат - Онлајн платформа

Поштовани,

У жељи да Вам изађемо у сусрет и омогућимо похађање обука, сходно новонасталој ситуацији у вези са корона вирусом, обавештавамо Вас да ће Регионална развојна агенција Јужни Банат организовати онлајн обуке и то:

• Обука за почетнике у пословању
• Електронско пословање и информационе технологије у пословању.

Обуке ће се одвијати онлајн путем апликације Zoom као виртуелна радионица, где ће сваки учесник имати прилику да у потпуности прати ток обуке и имати могућност да поставља питања.

Обука ће се одвијати по сесијама у трајању од по 40 минута (30 минута предавање, 10 минута питања и одговори).

Учешће на обукама је потпуно бесплатно, а након завршетка, сваки полазник добија сертификат о завршеној обуци.

Када је реч о самој техници, неопходна је инсталација апликације Zoom, уз коришћење рачунара и звучника.

За присуствовање онлајн обукама довољно је да инсталирате Zoom апликацију који можете преузети на следећим адресама (регистрација за преузимање клијент апликације није неопходна):

• Zoom klijent za PC računare: https://zoom.us/client/latest/ZoomInstaller.exe
• Zoom klijent za Android uređaje: https://play.google.com/store/apps/details?id=us.zoom.videomeetings
• Zoom klijent za IOS uređaje: https://itunes.apple.com/us/app/id546505307

Након пријаве од нас ћете добити позив за присуствовање обуци са линком преко којег се можете прикључити обуци у термину који је предвиђен за обуку. Од техничких предуслова за праћење обуке потребно је да имате уређај (рачунар, Android телефон или IOS уређај) са приступом интернету и звучнике. Обуку можете пратити и без камере или микрофона, али за потпуну интеракцију на курсу пожељно је да имате микрофон.

Због великог протока података пожељно је да имате стабилну интернет конекцију и уколико обуке пратите са телефона препоручујемо да користите WiFi мрежу да бисте избегли додатне трошкове.

О самим терминима обуке и линковима за присуство сесијама обуке бићете обавештени електронским путем након пријаве за жељену обуку путем е-maila.

Минималан број полазника обуке за почетнике у пословању је 10, а минималан број полазника обуке за е-пословање и информационе технологије у пословању је 7.

Пријаву за учешће на обуци можете доставити на е-mail: office@rrajuznibanat.rs, на формулару у прилогу.

- Пријава за учешће на обуци (.doc)