E-obuke
RRA Južni Banat - Onlajn platforma

Poštovani,

U želji da Vam izađemo u susret i omogućimo pohađanje obuka, shodno novonastaloj situaciji u vezi sa korona virusom, obaveštavamo Vas da će Regionalna razvojna agencija Južni Banat organizovati onlajn obuke i to:

• Obuka za početnike u poslovanju
• Elektronsko poslovanje i informacione tehnologije u poslovanju.

Obuke će se odvijati onlajn putem aplikacije Zoom kao virtuelna radionica, gde će svaki učesnik imati priliku da u potpunosti prati tok obuke i imati mogućnost da postavlja pitanja.

Obuka će se odvijati po sesijama u trajanju od po 40 minuta (30 minuta predavanje, 10 minuta pitanja i odgovori).

Učešće na obukama je potpuno besplatno, a nakon završetka, svaki polaznik dobija sertifikat o završenoj obuci.

Kada je reč o samoj tehnici, neophodna je instalacija aplikacije Zoom, uz korišćenje računara i zvučnika.

Za prisustvovanje onlajn obukama dovoljno je da instalirate Zoom aplikaciju koji možete preuzeti na sledećim adresama (registracija za preuzimanje klijent aplikacije nije neophodna):

• Zoom klijent za PC računare: https://zoom.us/client/latest/ZoomInstaller.exe
• Zoom klijent za Android uređaje: https://play.google.com/store/apps/details?id=us.zoom.videomeetings
• Zoom klijent za IOS uređaje: https://itunes.apple.com/us/app/id546505307

Nakon prijave od nas ćete dobiti poziv za prisustvovanje obuci sa linkom preko kojeg se možete priključiti obuci u terminu koji je predviđen za obuku. Od tehničkih preduslova za praćenje obuke potrebno je da imate uređaj (računar, Android telefon ili IOS uređaj) sa pristupom internetu i zvučnike. Obuku možete pratiti i bez kamere ili mikrofona, ali za potpunu interakciju na kursu poželjno je da imate mikrofon.

Zbog velikog protoka podataka poželjno je da imate stabilnu internet konekciju i ukoliko obuke pratite sa telefona preporučujemo da koristite WiFi mrežu da biste izbegli dodatne troškove.

O samim terminima obuke i linkovima za prisustvo sesijama obuke bićete obavešteni elektronskim putem nakon prijave za željenu obuku putem e-maila.

Minimalan broj polaznika obuke za početnike u poslovanju je 10, a minimalan broj polaznika obuke za e-poslovanje i informacione tehnologije u poslovanju je 7.

Prijavu za učešće na obuci možete dostaviti na e-mail: office@rrajuznibanat.rs, na formularu u prilogu.

- Prijavа za učešće na obuci (.doc)