31.08.2023.
JAVNI POZIV za dodelu bespovratnih sredstava u okviru PROGRAMA PODSTICANjA RAZVOJA PREDUZETNIŠTVA KROZ FINANSIJSKU PODRŠKU ZA ŽENSKO PREDUZETNIŠTVO U 2023.GODINI
Program podsticanja razvoja preduzetništva kroz finansijsku podršku za žensko preduzetništvo u 2023. godini sprovodi Ministarstvo privrede u saradnji sa Fondom za razvoj Republike Srbije.

Pravo da se prijave na Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava i pravo da podnesu zahtev za kredit kod Fonda, imaju preduzetnice, mikro i mala privredna društva koji su registrovani u APR, čiji je osnivač i zakonski zastupnik žena.

U privrednom društvu koje ima više osnivača, minimalni udeo koji mora biti u vlasništvu jedne ili više žena je 50% i jedan od zakonskih zastupnika mora biti žena.

Konkursna dokumentacija i kompletna informacija o svim bitnim elementima i pravilima za učešće u ovom javnom pozivu mogu se preuzeti sa internet strane Ministarstva privrede: www.privreda.gov.rs i Fonda za razvoj RS: www.fondzarazvoj.gov.rs, kao i sa portala preduzetništva: www.preduzetnistvo.gov.rs

Tekst javnog poziva i neophodnu dokumentaciju možete preuzeti na internet strani Fonda za razvoj:

Prilog: - Javni poziv

https://fondzarazvoj.gov.rs/cir/proizvodi/zene-mladi