02.09.2021.
Седма година подршке младим предузетницима из целе Србије кроз обуке за започињање сопственог бизниса
Привредни форум младих у сарадњи са Министарством омладине и спорта, а у оквиру пројекта "Привредни форум младих ’21 – Онлајн едукативно-менторски програм за младе предузетнике", организује онлине обуку за започињање сопственог бизниса.

Пријаву можете попунити на следећем линку: https://forms.gle/WjbEQeQArD5pDEfh9

Обука за СЕДМУ генерацију полазника почиње 20. септембра, а могућност учешћа ће остварити 15 тимова од два члана по тиму (укупно 30 учесника) који ће добити прилику за стицање потребних знања и вештина како би се оспособили за оснивање и вођење сопственог бизниса.

Обука ће бити реализована у сарадњи са представницима привредног сектора специфично орјентисаним ка одређеним сегментима пословања (маркетинг, продаја, анализа тржишта, управљање новчаним токовима, процедуре за оснивање бизниса, позиционирање на тржишту, анализа конкуренције и др).

Кроз практичан рад са најистакнутијим домаћим експертима на обуци 7. генерације Привредног форума младих, тимови ће имати прилику да:
• прођу кроз комплетан процес израде бизнис план
• креирају финансијску, маркетиншку и продајну стратегију
• остваре пословне контакте са домаћим ескпертима и представницима компанија и институција
• припреме свој производ/услугу за излазак на тржиште
• постану део ПФМ заједнице младих предузетника
• најбољих 5 тимова има прилику да освоји двомесечно менторско праћење након обуке

На самој обуци, млади ће имати прилику да стекну основна практична знања која су им неопходна да отпочну одржив бизнис. Учесници ће имати прилику да развију своју бизнис идеју кроз рад са ментором, али и да стекну знања и вештине које ће већ током обуке применити у пракси. Поред тога, теоријске лекције о развоју бизнис плана и бизнис идеја ће свим учесницима бити доступне током трајања целе обуке. Поред предавања и панел дискусија која ће се одржавати уживо путем онлајн платформе, полазницима ће бити доступни и едукативни материјали. На крају обуке млади ће имати прилику да своје идеје представе пред жиријем и освоје менторско праћење након завршетка обуке.

Пријаве су отворене до 15. септембра и односе се на све младе људе са територије Србије, а тимови своје пријаве могу попунити већ данас на следећем линку: https://forms.gle/WjbEQeQArD5pDEfh9

* Услови за пријаву за седму генерацију полазника:
• до 35 година старости
• обавезне пријаве у пару (све тимове чине искључиво 2 особе)
• тимови морају да имају бизнис идеју

За све додатне информације можете нас контактирати на privreda@pfm.rs

Не чекајмо прилике, створимо их заједно!

Привредни форум младих ’21 – Онлајн едукативно-менторски програм за младе предузетнике (.pdf)