07.05.2020.
Конференција о аутомобилској индустрији
19 и 20. маја 2020. године, у организацији Аутомобилског кластера Србије и уз подршку Развојне агенције Србије, одржава се шеста по реду, а прва он-лине конференција о аутомобилској индустрији и пословни сусрети (SEE Automotive Conference-Connect & Supply 2020).

Фокус је на томе како ОЕМ реагују у кризним периодима, каква је реакција ТИЕР1 добављача, како одржати нове технологије, утицај кризе на ланац добављача, иновације и предузетништво у доба кризе, аутомобилска индустрија у будућности и друге актуелне теме.

Неке од компанија које ће учествовати у овој конференцији су представници VW, JLR, VDA-Немачка асоцијација аутомобилске индустрије, Бросе, Цонтинентал, Рхеинметалл Аутомотиве, Коннецт-ВW, БМЕ-Немачка, Видеотон, Мађарска, Инвенио, Пољска и много других међународних компанија из ове индустрије.

Циљ конференције је да окупи и повеже OEM i TIER1&2 добављаче и релевантне институције како би се унапредио развој аутомобилске индустрије у региону.

Ова конференција је један од најзначајнијих пословних и експертских сусрета у сфери аутомобилске индустрије за овај део Европе и представља могућност за учеснике да сазнају новитете и трендове у индустрији, као и планове произвођача у аутомобилској индустрији.

У оквиру конференције, Развојна агенција Србије (РАС) организоваће међународне Б2Б састанке за компаније из аутомобилског сектора. Састанци су део активности Европске мреже предузетништва (ЕЕН), и биће одржани уз подршку неколико чланица ове мреже.

Заинтересовани за учешће у пословним састанцима могу се регистровати на http://seeautomotive2020.talkb2b.net

Рок за пријаву за Б2Б састанке је 18.05.2020. године.

За више информација о пословним сусретима на овој конференцији можете се обратити путем е-маил адресе een@ras.gov.rs

Претходно организоване СЕЕ конференције значајно су допринеле развоју и напретку пословања компанија у СЕЕ аутомобилском сектору и тиме потврдиле потребу да конференција постане традиционалан начин сарадње и размене знања у овој индустрији.

За више информација о конференцији “SEE Automotive Conference - Connect & Supply 2020” као и регистровање за учешће у самој конференцији посетити веб страницу https://www.seeautomotive.com/#prijava

Учешће на конференцији и Б2Б сусретима је бесплатно. Места су ограничена.