10.10.2018.
ПОЗИВ НА ПРОМОЦИЈУ ПРОЈЕКТА „ДМ ИНКУБАТОР“
Поштовани,

Овим путем вас позивамо да присуствујете промоцији пројекта „ДМ инкубатор”, у организацији РЦР Банат, РРА Панонрег и РРА Јужни Банат, која ће се одржати у понедељак 22.10.2018. године са почетком у 11 часова у Сали Градске управе Града Зрењанина, Трг слободе 10. На промоцији ће бити представљен концепт, услови учешћа на конкурсу, као и пружене све додатне информације од стране представника партнерских организација.

Циљ пројекта „ДМ инкубатор” је развој домаће производње и конкурентности домаћих производа на тржишту Србије. Компанија ДМ дрогерие маркт доо покренула је пројекат уз подршку Развојне агенције Србије (РАС), УСАИД Пројекат за конкурентну привреду и Националног удружења за развој органске производње Сербиа Органица. Пројекат ће српским произвођачима пружити могућност да свој производ развијају, а потом и пласирају кроз ланац ДМ продавница. Могућност учешћа у пројекту имају произвођачи из сегмента хране, додатка прехрани или козметике, односно производа за негу и лепоту, чији су производи пореклом из Србије и који до сада нису уврштени у понуду нити једног трговинског и ХОРЕЦА објекта који послује у Србији. Изабрани произвођачи ће своје производе на најбољи начин представити на домаћем и европским тржиштима.

Молимо Вас за потврду присуства путем телефона 023 510 567 или путем е-маила на office@rcrbanat.rs , најкасније до петка, 19.10.2018. године.

Додатне информације и документа везана за пројеказ можете преузети на линковима:

http://banat.rs/poziv-na-promociju-projekta-dm-inkubator/

http://www.rrajuznibanat.rs/cir/konkurs/132/KOMPANIJA-DM-DROGERIE-MARKT-POKRE%C4%86E-PROJEKAT-%E2%80%9EDM-INKUBATOR%E2%80%9D